TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk kültürünü dünyaya anlatan isim; “Volkan Toprak”

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2023 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2023 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
canlimagazin.com
Türk kültürünü dünyaya anlatan isim; “Volkan Toprak”

Ülkemizi ve kültürümüzü Yurtdışında başarı ile temsil eden başarılı Turuzimci Volkan Toprak; Uzun yillar thailand'daki hizmetlerinden sonra degistirerek Rusyaya gecis yapti.


Rusyada ilk olarak Türkiye'deki ULTRA HERŞEYİ DAHİL sistemini kuran Volkan Toprak bu sistemi daha geliştirerek işletmesini üstlendiği 2 tane 4 yıldızlı 450 odali misafirleri hem oteler de 07:00-00:00 herşey dahil, hem de kendi sahillerine otobüslerle taşıyıp orda da 08:00-20:00 yiyeyecek ve içecek herşey dahile dahil etmesiyle, hem otelde hemde sahile gelen misafirler gün boyu hem Türk yemek ve içeceklerinin hemde her şey dahilin zevkini cikariyorlar.

İki otelde de Türk günü yapan ve tüm gün Türk şarkıları, yemekleri , Türk kahvesi, Türk çayı ve geleneksel yemekleri misafirlere sunan Volkan Toprak ilk başta her şey dahili kurmaktan çekinsede otellerin doluluk oranlarını sezonu kapattığını ve ilginin beklediklerinin üstünde olduğunu söylüyor .

Özelllikle Türk gecelerinde misafirlerin kendilerini Türkiye'de hissettiklerini söylemeleri cok memnun edici bi durum. Volkan Toprak hedeflerinin Türk kültürünü ve Türk yemeklerini tanıtımı acışından çok önemli bir proje oldugunu söyleyen Volkan Toprak,
Novorossiky Türk konsolosluğuna da teşekkür ederek, bizlere ilk andan itibaren yardım eden değerli konsolosumuza ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız Rusya'da Türkiye 'yi Türk mutfağını ve Türk misafirperverligi ve servisini en iyi şekilde hizmet etmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.